Marco Mengoni – Ma Stasera

Piše: - 05.10.2021.

Marco Mengoni nakon uspjeha na talijanskim top ljestvicama krenuo put svijeta!

Marco Mengoni slavu je stekao 2009 godine kao pobjednik treće sezone emisije  X Factor. Ovog ljeta njegov singl “Ma Stasera” oborio je sve rekorde u Italiji, a Marco je krenuo na turneju po cijeloj Italiji te najavio svoj koncert u Americi za lipanj sljedeće godine.

Jedna od pjesama za koju ste ovo ljeto puno pitali na profilima naših društveni mreža je upravo singl “Ma Stasera”. Za popularnost ove pjesme možda dio “krivice” snosi i Tino Pinotek poznatiji kao Purple Disco Machine koji je radio na produkciji. Ovo je ujedno njegova prva suradnja sa nekim talijanskim pjevačem. Purple Disco Machine u Italji je sa svojom pjesmom “Hypnotized” osvojio prva mjesta top lista u Italiji, a ujedno je bio i najprodavanija pjesma nekog stranog izvođača prošle 2020 godine.

Tekst pjesme napisao je sam Marko s Davideom Petrellom (glazba F. Catitti / F. Abbate / D. Petrella). Pjesma je preslika pravog ljudskog odnosa, kompliciranog, punog kontradikcija, sa stihovima koji se nižu jedan za drugim govoreći o ovoj složenosti. To je također poziv da se usredotočimo na trenutak koji će uskoro stići, da se razmisli o novom početku nakon kompliciranog razdoblja. Davida Petrellea koji je sudjelovao u pjesmi znamo i kao jednog od autora još jedne popularne ovogodišnje pjesme, a to je hit “Cabriolet Panorama” grupe The Kolors.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist