Purple Disco Machine Feat. Tasita D’Mour – Rise

Piše: - 03.12.2021.

Nakon što je objavio remix za legendarni hit “Groovejet“, ali i dugoočekivani album “Exotica“, producent i Dj Purple Disco Machine je danas objavio novu pjesmu “Rise”

I dok remix za Spillerov “Groovejet” lagano klizi prema prvom mjestu naše plesne top liste, njemački producent Tino Piontek iznenadio nas je novom pjesmom “Rise”. Iako je nedavno izdao dugo iščekivani album “Exotica” te su svi očekivali kao neku buduću pjesmu, upravo pjesmu sa sa toga albuma, Tino aka Purple Disco Machine objavio je danas totalno novu stvar koja se ne nalazi na albumu. Nova pjesma “Rise” bez obzira na gore navedene informacije o albumu slijedi prokušanu formulu ovog trenutno traženog glazbenika kojeg smo prošlog vikenda slušali u promo mixu emisije Dj Time sa još jednim remixom koji tek dolazi! To je osvježena verzija klasika “Don’t You Want Me” iz 1981 godine, britanske grupe Human League.

U novoj pjesmi “Rise” Purple Disco Machine surađuje sa engleskom vokalisticom Tasitom D’Mour, koju smo susreli već na plesnim podijima posebno u pjesmi koju je otpjevala za Copyright. “Rise” je izašao dva mjeseca nakon albuma “Exotica” na krilima uspjeha pjesama “Hypnotized” i “Fireworks“. Ova nova pjesma ujedno je jedan od noviteta na plesnoj top listi koju možete slušati sutra od 21 sat u programu Zabavnog!

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist