Oliver Heldens Feat. Karen Harding – Oops

Piše: - 28.01.2023.

Nizozemski producent Oliver Heldens u novoj pjesmi “Oops” koristi kombinaciju zlatnih hitova prošlosti uz vokal pjevačice Karen Harding

Nova pjesma “Oops” u eteru Zabavnog premijerno je puštena prošle subote u mixu emisije Dj Time, a ovog je vikenda ušla i na top listu kao jedan od novih ulaza. Nakon uspješne suradnje sa Nile Rodgersom u pjesmi “I Was Made For Lovin’ You” kao i remixa za veliki hit David Guette, došlo je vrijeme za novu pjesmu i novu suradnju.

Uz Heldensa na pjesmi “Oops” vokale pjeva Karen Harding, koja ima stalan uspon u svojoj karijeri od svog debija iz 2014., “Say Something”. Rijetka pjevačica čiji talent blista kroz često tešku produkciju moderne klupske glazbe, Harding ima dokazanu sposobnost podizanja plesnih ritmova radijskih hitova. To dokazuje i prvo mjesto sa njenim vokalom već par tjedana na našoj plesnoj listi u pjesmi “Wings (I Won’t Let You Down)” koju je otpjevala za Armand Van Heldena.

“Oops” je mashup prepoznatljive produkcijske čarolije Oliver Heldensa, uz dio legendarnog hita “Oops!… I Did It Again” iz 2000 godine, kao i prepoznatljivog sound-a tj. izokrenute tema klasika “Don’t Go” Britanskog benda Yazoo iz 1982 godine.

Podijelite

Current track

Title

Artist