FAST BOY x Topic – Forget You

Piše: - 24.02.2023.

FAST BOY započinju novu godinu s „Forget You”, energičnom kolaboracijom s njemačkim hitmejkerom hrvatskih korijena Topicom koja dočarava borbu između prepuštanja osjećaju zaljubljenosti i procesa prebolijevanja stare ljubavi.

Forget You” je rezultat napornog rada berlinske braće u podizanju njihovog projekta FAST BOY na međunarodnu razinu posljednjih godina. Naime, ovi su producenti, tekstopisci, pjevači, instrumentalisti i DJ-evi surađivali su s nizom poznatih glazbenika kao što su MEDUZA, Ofenbach, Alok i HugelFAST BOY su se sada udružili s Topicom kako bi oblikovali jedinstvenu, zaraznu i plesnu atmosferu uparenu s emocionalnim stihovima.

Očekuje se da će singl „Forget You” nastaviti uspjeh vrlo talentirane braće Felixa i Lucasa. Nakon što je, u više od 183 zemlje, dosegao više od 125 milijuna streamova na Spotifyju u 2022., njihov hit „Bad Memories” s Elley Duhe nedavno je remiksirao David Guetta.

FAST BOY poduzimaju sljedeći korak u svojoj karijeri kroz ovu suradnju s njemačko hrvatskim DJ-em i producentom Topicom koji je radio s imenima kao što su Becky Hill, Bebe Rexha i Clean Bandit. S višestrukim zlatnim, dijamantnim i platinastim certifikatima u više od 28 zemalja, osam hitova na vrhu prošlogodišnih top ljestvica te s ulaskom na #69 mjesto na listu Top 100 DJ-eva u 2022. (DJ Mag), Topic je postao jedno od najvećih imena elektronske glazbe.

Podijelite

Current track

Title

Artist