Joe Stone X Brad Pearce – Nothing But A Party

Piše: - 24.03.2023.

Joe Stone je nedavno izbacio novu pjesmu pod nazivom “Nothing But A Party”, u suradnji sa Bradom Pearceom

“Nothing But A Party” je iznimno energična klupska pjesma, koja će sigurno zagrijati atmosferu na plesnom podiju. Ujedno je i spoj modernog zvuka s elementima starih klupskih hitova, a svojom dinamikom i zaraznim ritmom, vjerojatno će brzo osvojiti srca ljubitelja elektronske glazbe diljem svijeta. Joe Stone i Brad Pearce su se za ovu pjesmu inspirirali klupskom scenom osamdesetih i devedesetih godina i istoimenim hitom grupe Basic Black iz 1990 godine te se odlučili stvoriti nešto što će zasigurno podsjećati na ta vremena.

Pjesma “Nothing But A Party” ima iznimno zarazan refren, a u pjesmi se mogu čuti i zanimljivi vokalni efekti, koji su svojevrsni zaštitni znak Joe Stona. Brad Pearce je, pak, svojim glazbenim umijećem i iskustvom, uspio dodati pjesmi dozu sofisticiranosti i modernosti. Sve u svemu, “Nothing But A Party” je odlična klupska pjesma koja će sigurno biti popularna među ljubiteljima elektronske glazbe. Joe Stone i Brad Pearce su uspjeli stvoriti pjesmu koja spaja elemente prošlosti i sadašnjosti, te su svojim talentima uspjeli stvoriti nešto što će se slušati i plesati u danima koji su pred nama.

Od svojih početak tj. 2015 godine na top listama, nizozemski producent i DJ Joe Stone gradi karijeru hit makera sa singlovima kao što su “The Party (This Is How We Do It)”, “Is It Really Love”, “Freak”. Ovog vikenda njegova pjesma “Nothing But A Party” jedan je od novih ulaza na plesnoj listi Zabavnog!

Podijelite

Current track

Title

Artist