Purple Disco Machine X Kungs – Substitution

Piše: - 31.03.2023.

Purple Disco Machine i francuska superzvijezda Kungs, udružili su se za svoje najnovije disco funk izdanje “Substitution”

Dva svjetski priznata producenta dokazuju da su savršen par za pokretanje zabave s pjesmom koja je predodređena da postane ovoljetni hit. Odnos dvojice umjetnika produbio se na nastupima na nekoliko festivala, a “Substitution” utjelovljuje tu čistu uzbuđenost i energiju koju možete doživjeti samo plešući pored publike koja voli disco funk ritmove. Dvojac je radio zajedno na ovoj pjesmi u Purple Disco Machineovom studiju u Dresden-u kako bi doradili pjesmu uživo umjesto da samo jedan drugom šalju datoteke, što je inače načešći oblik suradnje između glazbenika u ovo vrijeme. Pjesma “Substitution“sadrži i dio preuzet iz klasika “Big In Japan” iz 1984 kojeg je izvodio Alphaville.

Ovo je ujedno prvi Purple Disco Machineov singl nakon što je osvojio Grammyja 2023. godine za najbolji remiks  pjesme “About Damn Time” Lizzo. Prestižni producent stekao je reputaciju kao vodeći na ljestvicama s svojim suradnjama sa Sophie and the Giants u pjesmama “Hypnotized” i “In The Dark“, a također izdaje katalog hitova putem kojih je stigao do objave svog drugog albuma “Exotica” 2021. godine. S druge strane, Kungs je zaradio svoju krunu kao predvodnik francuske elektroničke revolucije sa svojim albumom “Club Azur” iz 2022. godine koji pokazuje njegovu sposobnost da natjera ljude na plesni podij hitovima kao što su “Clap Your Hands” i “Never Going Home”.

Nova pjesma “Substitution” ujedno je jedan od ovotjednih ulaza na našoj plesnoj top listi.


.
.
.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist