Purple Disco Machine Feat. Sophie And The Giants – In The Dark

Piše: - 24.01.2022.

Purple Disco Machine i Sophie and the Giants ponovo u novoj pjesmi “In The Dark”

Nakon velikog uspjeha njihove suradnje u pjesmi “Hypnotized” s početka 2020 godine, Tino i Sophie dvije godine kasnije odlučili su ponovo udružiti snage te je tako nastala nova pjesma “In The Dark”.

Ova optimistična Nu-disco produkcija kombinira razigrane melodije sa Sophienim tipično emotivnim vokalom. Pjesnički, singl zrači kontrastnim emocijama žaleći za ljubavlju koja je pošla po zlu i osjećajima očaja.

“In The Dark” je također izašao sa svojim vlastitim glazbenim videom. U režiji Dimitrija Tsvetkova, video je smješten u hladnu kišnu noć u Berlinu i prati priču o zabranjenoj ljubavi, isprepletenu uzbudljivom sagom o špijunaži i prijevari.

Njemački producent nas je razveselio sa svojim posljednjom singlom nekoliko tjedana prije izlaska deluxe izdanja, njegovog drugog albuma “Exotica”. Album bi trebao izaći u petak, 4. ožujka ove godine. Purple Disco Machine je trenutno na vrhu plesne top liste sa pjesmom “Rise“, a u programu još od prošle godine često slušamo njegovu verziju legendarnog hita “Groovejet“.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist