Flyer – Kao prije

Piše: - 13.06.2023.

“Kao prije” nova je feelgood pjesma Flyera, jedne od najpopularnijih pop grupa koja već godinama vlada hrvatskim radijskim eterom.

Autor glazbe i teksta je Mario Kovač, jedan od osnivača i klavijaturist benda. Aranžman, kao i dosad, potpisuje cijeli bend jer uživaju u svakom segmentu stvaranja pjesme ostaviti svoj flyerovski, razigrani trag.

Pjesma je nastala u Croatia Records studiju pod producentskom palicom Gorana Martinca, a govori o tome da koliko god mislimo da nekog znamo, ustvari ga uopće ne znamo.

Više ne vidim te ja, ne vidim ko prije
I kada mislim da te znam, ne znam te ko prije.

Bend iza kojeg stoje Petra Kožar, Mario Kovač, Ivan Dumalovski Janjušić, Ivo Dunat i Željko Kožar kombiniraju različite glazbene žanrove, a njihove pjesme odlikuje raskošna ritam sekcija, melodičnost i snažna vokalna interpretacija.

“Kao prije” ima već prepoznatljiv autorski izričaj, stoga ni ovog puta ne nedostaje energičnog ritma i pozitivnih vibracija. Za ovu ljetnu pjesmu pripremili su i jednako energičan spot u produkciji Dinka Pasinija.

Nakon više od dva desetljeća na glazbenoj sceni, objavili su tri uspješna albuma i brojne hitove kojima svakodnevno oduševljavaju publiku. Singlom “Dan po dan” više od 9 tjedana zadržali su se pri vrhu hrvatskih glazbenih top ljestvica.

Iza sebe imaju i “Greatest Hits Collection” kompilaciju na CD-u i LP-u. Kompilacija objedinjuje njihove najveće hitove “O jednoj mladosti”, “Stanica prema suncu”, “Nismo sami”, “Ritam sunca”, “Kako da te ne volim”, “Dan po dan” i mnoge druge.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist