Nina Badrić i Petar Grašo – Nemoj

Piše: - 26.06.2023.

Dvije najveće pop zvijezde ovih prostora Nina Badrić i Petar Grašo spojili su glasove u pjesmi “Nemoj”. Omiljeni glazbenici snimili su zajednički duet na radost mnogobrojne publike koja je njihovu suradnju dugo priželjkivala.

Godinu dana od velikog hita “Jel ti reka ko” Petar Grašo je u pjesmi “Nemoj” ugostio po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora – jednu od najcjenjenijih i najnagrađivanijih glazbenica – Ninu Badrić.

“U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve – i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi “Nemoj”.” – ispričao je Petar i nastavio – “Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti!”

Priču o sjajnoj suradnji dvoje prijatelja ispričala je i Nina: “Od prvog upoznavanja, Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu. Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje.”

Da se zaista radi o novom bezvremenskom hitu dvoje velikih glazbenih umjetnika potvrđuje i sinoćnji nastup na Melodijama Jadrana, gdje je pjesma premijerno izvedena, uz ovacije publike.

Pjesma “Nemoj” još je jedna u nizu uspješnica iz glazbene radionice Huljić-Grašo. Nakon pjesama ‘Moje Zlato’, ‘Ako te Pitaju’, ‘Jel ti reka ko’, te hitova Nine Badrić – ‘Dani i godine’, ‘Rekao si’ – koje su poharale regionalne top ljestvice vjerujemo da će i zajednička pjesma “Nemoj” pronaći svoj put prema bezvremenskim hitovima kakve ovo dvoje glazbenika stvaraju već dugi niz godina na radost mnogobrojne publike koja ih prati i voli desetljećima.

Podijelite

Current track

Title

Artist