Mia Dimšić – Ništa ili sve

Piše: - 28.07.2023.

Jedna od najvećih domaćih zvijezda, Mia Dimšić, svoju je pjesmu “Ništa ili sve” premijerno predstavila na najljepšoj ljetnoj pozornici u Vodicama i tako otvorila ljetnu sezonu. Već je niz sjajnih pjesama predstavila upravo na CMC festivalu, a prošle godine publiku je obradovala i odličnim koncertom.

Publika već jako dobro poznaje Miu, ali i Mia publiku, pa ne sumnjamo kako će se nova pjesma brzo i lako uvuči u uho slušatelja jer autorski trojac koji je radio na pjesmi stvarno zna kako napraviti hit. Glazbu i tekst potpisuju Mia, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a aranžman je napravio Bojan Šalamon-Shalla.

Pjesma “Ništa ili sve” će se naći i na jednom od njezinih novih albuma. Kako sama kaže, najveću sreću joj donosi stvaranje novih pjesama, a zato svaka zvuči vrlo nadahnuto.

“Kad sam kreativna onda sam sretna. Čim ne radim i ne smišljam nešto novo, nisam u svojoj energiji, jedva čekam raditi na novim pjesmama, a u svaku ulažem maksimalan trud”, rekla je Mia.

Spot za pjesmu “Ništa ili sve” snimljen je u produkciji CMC televizije pod redateljskom palicom Ive Čaise. Kroz umijeće pokreta glavnih likova prikazuje čežnju i ljubav, glavne motive pjesme.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist