ToMa – Prevari me osjećaj

Piše: - 04.10.2023.

Nakon jednog od najuspješnijih singlova godine, “193” , ToMa predstavlja naslovni singl svojeg nadolazećeg debitantskog albuma “Prevari me osjećaj”.

“Prevari me osjećaj” snažna je balada na kojoj je ponovno radio provjeren tim Lockroom, Jan Jakovljev i ToMa.

Ljubavni brodolomi, vrtlozi emocija, usponi i padovi, odustajanje – sve su to slike kroz koje nas ToMa vodi u novoj pjesmi koju je napisao: “” “Prevari me osjećaj” zaista je nešto na što sam najponosniji do sad. Da se razumijemo, svaka pjesma je izazov za sebe i svaka izaziva ponos. Ono na što sam najponosniji zbog ove pjesme je što sam uspio opisati jedno odustajanje od ljubavi, jedan životni pad koji nikad nitko nije očekivao da će se dogoditi u vezi. Pjesma nije autobiografska, ali je posvećena svima onima koji su nekoga morali pustiti, a mislili su da će se grliti cijeli život.”

Tekst potpisuje ToMa, na glazbi je radio uz Jana Jakovljeva,a producentsku palicu dao je Lockroomu- jednom od trenutno najboljih producenata u Hrvatskoj.

“Nakon “193” nešto se dogodilo u tom našem odnosu. Najveće povjerenje trenutno imam u Lockrooma, a Jan je virtuoz koji svira sve što moje misli zažele, a ujedno i sam dobro piše pa ga smatram i dobrim glasom razuma dok stvaram.” – rekao je ToMa.

Nova pjesma dobila je i svoj vizualni identitet. Emotivan, crno-bijeli spot izašao je iz kreativne radionice produkcije MUKTE, pod budnim okom glavnog producenta Jana Ercega. Minimalizam je najteže pogoditi u umjetnosti, a ovaj spot upravo je u tome i uspio.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist