Marija Jelovečki – Dodiri

Piše: - 07.07.2023.

Marija Jelovečki izbacila je novi zarazni ljetni singl „Dodiri“!

Nešto manje od mjesec dana prošlo je od najznačajnijeg mjeseca u glazbenom životu perspektivne pjevačice Marije Jelovečki. Naime, ova mlada i uspješna 21-godišnjakinja u lipnju je odradila zapažen nastup na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama sa zadnjim singlom izdanim na proljeće Kap na licu tvom te izdala svoj prvi studijski album „Slobodna sam“.

Album prvijenac publika je odlično prihvatila, a Marija je ponosna i sretna što se svih šest pjesama predstavljenih publici izrazito svidjelo. Kroz singlove „Još ovu noć“, „S tobom jesen pleše“, „Blizina svijeta dva“, „Sanjam još brod“, „Slobodna sam“ i „Kap na licu tvom“ Marija se predstavila široj hrvatskoj javnosti, a sve pjesme s albuma rado su vrćene u hrvatskom radijskom eteru, što samo potvrđuje da Marijin glazbeni put ide u odličnom smjeru.

„Nakon izlaska albuma moram priznati da sam i više nego zadovoljna. Album se super prodaje što meni daje vjetar u leđa da dobro radim i da ljudi prepoznaju trud i ljubav u svemu. Na jesen izlazi zadnja pjesma s albuma, tako da nam preostaje snimanje spota do kraja ove godine, a nakon toga ćemo sve polako i s puno ljubavi.“

Novi, sedmi singl s aktualnog albuma zove se „Dodiri“, a Marijina uigrana ekipa zaslužna je za ovaj budući hit. Marko Vukes i Toni Ćosić potpisuju glazbu, a Nevena Vukes tekst i režiju zavodljivog, ljetnog spota. Pjesma je nastala u produkcijskoj kući Eagle Music Media, iza koje stoji Marijin autor, Marko Vukes.

„Pjesma za mene predstavlja i ‘vrišti’ ljeto i ljetne ljubavi. Na prvo slušanje mogla sam zamisliti vožnju u autu s otvorenim prozorima, miris mora i vjetar u kosi. Energična je i mladenačka i smatram da se u njoj svatko može pronaći.“

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist